Ένα Sauvignon διαφορετικό από τα άλλα. Κρυστάλλινο και φρέσκο. Εκφραστικά, τυπικά αλλά μεσαία δυνατά αρώματα από εξωτικά φρούτα, γρασίδι, ακτινίδια και πράσινα μήλα.
Ζύμωση 100% σε ανοξείδωτη δεξαμενή, παραμονή με τις οίνολασπες μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Οινοποίηση 100% ανοξείδωτη δεξαμενή
Υπολειπόμενα σάκχαρα & οξύτητα 1,4 g/l & 6,4 g/l
Θερμοκρασία κατανάλωσης & παλαίωση 10–12°C & 4–5 χρόνια
Ένα κρασί προέλευσης από την μοναδική Αγία τριάδα, η οποία φημίζεται για το αναμφισβήτητα ορυκτό φινίρισμα. Έτσι προκύπτει ένα κρυσταλλικό Ασύρτικο, μια επιπλέον όμορφη συνοχή ορυκτότητας, στην οποία τα αρώματα του περγαμόντου, του λεμονιού και της μαργαρίτας ξεχωρίζουν με μερικές νότες μελιού και αγιοκλημάτων. Τραγανό με αλμυρό ορυκτό και βοτανική επίγευση.
Ζύμωση 100% σε ανοξείδωτη δεξαμενή, παραμονή με τις οίνολασπες μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Οινοποίηση 100% ανοξείδωτη δεξαμενή
Υπολειπόμενα σάκχαρα & οξύτητα 1,3 g/l & 6,2 g/l
Θερμοκρασία κατανάλωσης & παλαίωση 10–12°C & 4–7 χρόνια
Ένα εντυπωσιακό Βιδιανο που ξέρει να συνδιάζει τη δύναμη, την φρεσκάδα και την οξύτητα. Το λείο σμάλτο δημιουργεί ένα κομψό τόξο με ένα πακέτο Ζωηρής οξύτητας. Πολύπλευρα αρώματα από ροδάκινο, Βερίκοκο, φράπα και μικρές πινελιές περγαμόντου συνδυάζονται με καπνιστή βανίλια και ήπια μπαχάρια.
Ζύμωση 70% σε ανοξείδωτη δεξαμενή ζύμωση στους 10–12°C, 30% βαρέλι, παραμονή με τις οίνολασπες μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Οινοποίηση 70% ανοξείδωτη δεξαμενή, 30% βαρέλι Barrique
Υπολειπόμενα σάκχαρα & οξύτητα 1,8g/l & 6,2 g/l
Θερμοκρασία κατανάλωσης & παλαίωση 10°C & 5–7 χρόνια
Οι ειδικές τεχνικές καλλιέργειας δίνουν σε αυτήν τη Μαλαγουζιά μια ιδιαίτερα τραγανή έκφραση με γεμάτο στόμα. Στη μύτη υπάρχει ένα πυροτέχνημα αρωμάτων λευκών σαρκωδών φρούτων (κόκκινο ροδάκινο, βερίκοκο) και εσπεριδοειδών (γκρέιπφρουτ, φλούδα πορτοκαλιού), πλαισιωμένο από ελαφρές νότες γιασεμιού, θυμαριού και μοσχοκάρυδου.
Ζύμωση 100% σε ανοξείδωτη δεξαμενή, παραμονή με τις οίνολασπες μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Οινοποίηση 100% ανοξείδωτη δεξαμενή
Υπολειπόμενα σάκχαρα & οξύτητα 1,4 g/l & 6,4 g/l
Θερμοκρασία κατανάλωσης & παλαίωση 10°C & 4-6 χρόνια
Τα σταφύλια των ποικιλιών Ασύρτικο και Μαλαγουζιά ζυμώνονται και ωριμάζουν σε έναν μεγάλο αμφορέα για 7 μήνες και εμφιαλώνονται αφιλτράριστα. Και όλα αυτά χωρίς την προσθήκη θείου. Κεχριμπαρένιο χρώμα και μεσαίας διαύγειας. Αντί για άρωμα, μπορεί κανείς να μιλήσει για ένα μπουκέτο αρώματος (όπως και για τα κόκκινα κρασιά), επειδή έχουμε το χαρακτηριστικό άρωμα του πευκοδάσους, σε συνδυασμό με αυτό του γη και του πηλού, ροδάκινο, πορτοκάλι, πράσινο τσάι και γιασεμί. Στον ουρανίσκο υπάρχει μια πολύ ωραία ισορροπία στην οποία οι τανίνες και η οξύτητα "συνδέονται" από μια πολύ νόστιμη γλυκύτητα. Εντυπωσιακά εύκολο στην κατανάλωση και μια ευχάριστη Ρετσίνα.
Ζύμωση 100% σε αμφορεα, παραμονή με τις οινολάωσπες μέχρι αρχές Μαρτίου
Οινοποίηση 100% αμφορέας
Υπολειπόμενα σάκχαρα & οξύτητα 1,0 g/l & 6,0 g/l
Θερμοκρασία κατανάλωσης & παλαίωση 12–14°C & 3–4 χρόνια
Δροσιστικό σαγηνευτικό ροζέ με τρυφερά κόκκινα φρούτα. Οι νότες του κερασιού, της φράουλας και της κόκκινου φραγκοστάφυλου συνοδεύονται από ελαφρώς πικάντικα Κουφοξυλιά Επιλεγμένες ποικιλίες αγιωργίτικο και μαυρουδί.
Ζύμωση 100% σε ανοξείδωτη δεξαμενή, παραμονή με τις οίνολασπες μέχρι τέλος Ιανουαρίου
Οινοποίηση 100% ανοξείδωτη δεξαμενή
Υπολειπόμενα σάκχαρα & οξύτητα 2,5 g/l & 7,6 g/l
Θερμοκρασία κατανάλωσης & παλαίωση 10–12°C & 3–4 χρόνια